Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Kilpailuja!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kilpailuja! Empty Kilpailuja! on 3/7/2010, 05:46

Draguel

Draguel
Magikarp
Magikarp
Olen ajatellut että hoitolalle voisi laittaa lisää kilpailuja, tai sitten itse vaan en ole löytänyt päivitettyjä versioita kilpailuista joita hoitolassa on...

Minulla on muutama ajatus/ehdotus kilpailujen kannalla...

* Voisi olla jonkinlainen piirrustuskilpailu, hoitajat kun näyttävät piirtävät todella hyvin. Siinä voisi olla jokin aihe, esim , kaikki omat pokemonit tai kuva jossa olisi löytnyt juuri jonkin tarupokemonin, tai sitten taistelu kohtaus, tai vaikka kuva yhdestä omasta pokemonistaan, lisäksi kuvasta tulisi saada selville osa sen luonteesta, tarinoiden perusteella Kicchan kai saa jonkinlaisen käsityksen hoitsujemme luonteista (niitä kun ei ole mihinkään Risteytykseen laitettu^^)... Palkinto voisi joko jakaantua kolmeen parhaaseen tai sitten vain yhteen voitajaan.
- Palkintona voisi olla hyvä summa rahaa tai sitten jokin pokemon tai, pokemonmuna tai tavara.

* Tarina jossa kouluttaja olisi itse muuttunut pokemoniksi.(Silkellä oli tämän tyylinen tarina meneillään?) Laadun, pituuden ja juonen mukaan ylipomomme, Kicchan sitten valitsee suosikkinsa.
- Jokin erikoinen palkinto, kuten shiny eevee tai sitten vaan rahaa ja tasoja^^

* Tarupokemon kilpailu. Omalla pokemon hoitolallani on aina tälläinen kilpailu ja hoitajat rakastavat sitä hyvin paljon. On monta tapaa tehdä tarupokemon kisa, suosikkini on päiväkirja versio jossa on pieni pätkä kerrottua tarinaa jossa kuvaltaisiin tarupokemonia, paikkaa jossa se asuu, mitat, väriä ja sun muuta.
- Kilpalusta saa palkinnoksi pokemonin jonka on arvannut, siis jos hoitaja tahtoo pitää sen.

Hmm, tällä hetkellä ei ole oikein muuta... no ompahan taas vähän luettavaa. Very Happy

2Kilpailuja! Empty Re: Kilpailuja! on 4/7/2010, 07:44

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
^
Tuo tarupokémonkisa kuulostaa kivalle. ^^ Itse tosin laajentaisin muihinkin, tarupokéja ei niin hirveästi ole. Kuvailun olisi sitten oltava tarkempaa, pokéja kun riittää.

Yleensä kisoista: jos palkintona on poké, niin mielellään haluaisin myös vaihtoehdon sille. Tyyliin JOKO shiny Eevee TAI 500 rahaa. Haluan päättää melkoisen tarkkaan tulevat pokéni. ^^'

3Kilpailuja! Empty Re: Kilpailuja! on 4/7/2010, 09:32

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kilpailuja ei vielä oikein ole, siksi niitä ei näy. Niitä tarvitaan kyllä ja siksi tällaiset ideat ovat ihania. :B

Piirustus- ja kirjoituskilpailut pitäisi kyllä laittaa tulemaan, aivan totta. ^_^ Vaihtelisin aihetta sitten kilpailun mukaan, ja palkinto kaiketi voisi myös vaihdella teemoittain. Pistän mietintään! Mutta lupaan kyllä, että nämä kaksi hoitolaan tulevat varmasti tämän vuoden puolella. (Lähden viikon päästä Hollantiin kolmeksi viikoksi, minkä jälkeen poikaystini tulee tänne noin kolmeksi viikoksi kaiketi, siksi en ihan vielä lisää kilpailuja, mutta sen jälkeen sitten.)

Tarupoksussa siis kuvailisin jonkin otuksen jotakuinkin salaperäisesti, ja ihmiset arvailisivat? ^^ Pistetään harkintaan. Legendaarisia en siitä kuitenkaan antaisi palkinnoiksi, taruotuksia kun ovat niin haluan pitää ne harvinaisina. Yksi keino sellaisen saamiseen on jo hoitolassa, haluan jättää loput erikoisiksi. En vielä kerro muista keinoista, mutta näette sitten~

Silke, sama täällä. ^_^ Siksi vaihtoehtopalkinnot tulisivat varmasti joka kilpailuun.

http://tienristeys.fi/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum