Foorumi Tienristeys
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Peli-Pelätin & Pokémonit

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Peli-Pelätin & Pokémonit Empty Peli-Pelätin & Pokémonit 12/8/2013, 13:49

Linnunpelätin

Linnunpelätin
Magikarp
Magikarp
Linnunpelätin
Nimi: Linnunpelätin, pelkkä Linnunpelätin - esittäytyy näin poikkeuksetta, vaikka omistaa myös oikean nimen. Tottelee myös Pelätintä.
Ikä: 20+/nuori aikuinen
Sukupuoli: Nainen, mutta voi olla ulkonäön perusteella vaikeakin määrittää.
Rotu: Ihminen

Ulkonäkö:
Peli-Pelätin & Pokémonit Pokepelaumltin1-480png_zps8aad955f
Pelätin on 170cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan laihanpuoleinen.

Luonne: Linnunpelätintä voisi luonnehtia jo jokseenkin ikänsä puolesta tasoittuneeksi, yleisesti ottaen hyväntahtoiseksi nuoreksi ihmiseksi. Muita se lähestyy ystävällisellä ja rauhaisalla asenteella, ei tuomitse ennen kuin tutustuu, ja suvaitsee pitkälti kaikkea ellei sille sitten anna syytä olla toisin ajattelematta. Kärsivällinen Pelätin on - vaikka periksi se saattaa välillä antaa silkkaa laiskuuttaan kun ei jaksa säätää tai väitellä. Myötäilijä Pelätin ei kuitenkaan ole, vaan jos jotakin omien teidensä kulkemisen vastapainoksi niin lojaali niille joita arvostaa.
Perusluonteeltaan Linnunpelätin on siis varsin avoin ja hyväntahtoinen, mutta kuitenkin myös varautunut. Sen luottamukselle tulee usein tarjota kate - ja joka sen luottamuksen menettää, harvemmin koskaan sitä takaisin ansaitsee. Pelätin myös piilottaa paljon - kaiken mitä se katsoo tarpeelliseksi, se paljastaa, muttei yhtään enempää. Niinpä se saattaa olla hieman vaikea luettava, arvaamaton jonkun muun silmissä. Mutta Pelätin itse ajattelee, että paljastaa vain sen, mikä on tarpeellista antaa julki. Pelätin saattaa puhua paljonkin, mutta on ihan kuulijasta kiinni, kuinka paljoon tuo osaa tarttua tai paljonko tulkita. Tai, Pelätin puhuuu paljon sanomatta mitään. Sitä voi lukea, se voi olla helppoakin - tai sitten hirvittävän vaikeaa. Mene ja tiedä. Pelätin on loppupeleissä kuitenkin monipuolinen persoonallisuus - eikä aina aivan varma itsekään siitä, mitä edustaa tai mitä antaa julki. Mutta ei se mitään, elämä on edessä ja maailma avoin - jos jotakin niin Pelätin ei suhtaudu asioihin turhan vakavasti. Sillä on tietynlainen, omanlaisensakin huumorintaju, hyvin paljon sarkasmin sävyttämä, joka joko uppoaa tahi sitten ei - kuulija päättää. Mutta tahallaan se harvemmin on töykeä. Pelätin on kuitenkin sitä sorttia, että mieluummin se koettaa luoda itselleen aina ystävyyssuhteita, kuin vihollisia. [Kehittyy myös ajan/pelailun myötä. Hahmonkehitys, whoo~]

Pokémonit
Nimi: Mir
Ikä: Pentu
Sukupuoli: Naaras
Rotu: Cyndaquil

Ulkonäkö: Mir on pieni rotuisekseen, Cyndaquilienkin keskiarvolla piskuinen.
Peli-Pelätin & Pokémonit Cyndaquil1tr_zps3163c785

Luonne: Mir on ensinäkemältä rauhallinen, sävyisä otus, jonka tarkempi luonne ei vielä ole tullut edes omistajalle tutuksi. Aukenee ajan myötä.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum