Foorumi Tienristeys
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Kuulumisei!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kuulumisei! Empty Kuulumisei! 28/7/2013, 10:27

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Jätetään tuo vanha töpö omaan arvoonsa ja tehdään kokonaan vaan uusi. 8D

Eli, mites porukalla menee? <3 Itse kävin juuri kiinalaisessa ravintolassa buffetilla omnom, nyt on maha repeämäisillään. Jotain puolen tunnin päästä olisi edessä lähtö leffaan, kun mennään miehen kanssa katsomaan The Purge. Saa nähdä millainen se on, mutta vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

Muutoin täällä Hollannissa on hyvin jännä sää. Suurimman osan ajasta turhan lämmin minun makuuni, mutta olihan sitä sadetta ja myrskyäkin viimein pari viime päivää. Rakastan sadetta ja ukkosta ja salamoita. :> Lolo salamia.

Tarpeeksi minusta toistaiseksi; miten teillä muilla menee?

http://tienristeys.fi/

2Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 29/7/2013, 00:35

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Asutko Hollannissa? Ja katselin, että sinulla on gerbiileja. En tiedä pyytääkö kuvia vai eikö pyytää, pieni "tahtoo kaikki eläimet!" -kuume menossa. Tahdon marsuja. Tai kaneja. Tai joitain pikkujyrsijöitä. Argh. Mitään noista en voi hankkia, koska koira popsisi ne suihinsa tai ainakin vahtaisi koko ajan häkin edessä, ja tilaa ei ole laittaa eri huoneisiin. Ei oikein jyrsijöiden/kanien ulkoilutuskaan onnistuisi, ja kanien antaisin mielellään olla vapaana. Ehkä joskus, kun koirasta aika jättää... Eli toivottavasti vasta monen vuoden päästä! (Kyllä koiran kai pystyisi opettamaan, mutta en luota omiin taitoihini ja koirani yhteistyökykyyn, kun tuollaisia herkkuja on näköpiirissä. Vaivattominta näin, eikä tarvitse pelätä eläinten henkien puolesta.)

Kesä on mennyt hyvin. Ostin keväällä 3DS:n uutta Mystery Dungeonia varten, ja annoin vanhan DS:n nuorimmalle siskolle. Alkukesän vietin siellä ja suomentelin lainaan antamiani Mystery Dungeoneja, kun hän ei vielä tarpeeksi englantia osaa. Sain tykästymään peleihin, häh hää! Jäi tosin Sky kesken. Harmi, kun kukaan muu ei viitsi suomentaa. Oli se tosin yllättävän rankkaa hommaa, ääni oli koko ajan käheänä. Yksi suomennoksen helmi:
Bidoof: "Älkää olko niin hiljaa!"
Joo, piti siis olla "ei niin kovaa". Sisko hihitti loppuillan ja muistuttaa tuosta vieläkin.

Animeconissakin kävin, ja rahat menivät tehokkaasti. Olen ylpeä Vaporeon- ja Jolteonpehmoistani. Nyt muuten löytyy eeveenmuotopehmoja helposti, kun laittaa nettikauppoihin hakusanaksi I love Eevee. Joku Pokécenterin kampanja.

Oletko lukenut mangaa nimeltä Hamsteripäiväkirjat? Kysyn vain, kun kertoo hamstereista ja sinulla on jyrsijöitä. Pari gerbiilijuttuakin joukossa. Kertoo omistajan näkökulmasta hamsterien elämästä, ihan hauska manga. Julkaistiin suomeksi joskus 2010, mutta itse löysin sarjan vasta tänä vuonna. Luulin sitä joksikin Hamtaron tapaiseksi, tajusin erehtyneeni vasta, kun lainasin kirjastosta... Onnistuin hankkimaan kaikki kirjat, vaikka 1 ja 2 olivat loppuunmyytyjä. Ei tosin auta tuohon jyrsijä/eläinkuumeeseen...

3Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 29/7/2013, 02:56

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Näw, olen vaan lomailemassa, vierailemassa miehen perheen luona. :> 2.8. tulemme takaisin Suomeen. On ikävä kaikkia elukoita, etenkin kissoja. Oli pakko viedä ne kissahoitolaan, hirveä huoli niistä. Gerbuja ja lintuja käy äiti tai paras kaveri katsomassa joka päivä, kun ne vaativat sen verran vähemmän kontaktia. Pärjäävät ihan hyvin kaksi viikkoa niin kauan, kun on vettä ja ruokaa tarjolla. Ja valokuvia:

Vanha pullukka Gideon: http://tienristeys.fi/images/gideon.jpg
Indiana "Indy" Jones: http://tienristeys.fi/images/indy.jpg
Hector tai ihan vaan Heck: http://tienristeys.fi/images/hector.jpg

Nuo kuvat otettiin, kun pojat olivat totutuksessa. Gidden veli jouduttiin lopettamaan yhtäkkisen kasvaimen takia. :/ Indy ja Heck ovat jo kasvaneet tuosta, ovat oikeastaan jo aikuisia, mutta en ole ottanut niistä vielä uudempia kuvia. On ollut jo pitkään mielessä ajatus, että hankkisi pari naarasta ja teettäisi sitten Gideonille jälkikasvua. Pitäisimme poikueen ihan itse kokonaan, paitsi jos se olisi ihan liian iso, missä tapauksessa pari saattaisi mennä yhdelle kaverille tmv. Tämä on kuitenkin edelleen vasta harkinnassa, emme ole varmoja kannattaisiko. Mutta kun ei haluaisi menettää Tobsua ja Giddeä ihan kokonaan, kun pullerosta henki heittää.. olisi aivan ihanaa, jos olisi edes toiselta poikasia.

Onko koirasi jonkinlaista ajokoirarotua tmv? c: Silloin vietti lähteä pienten perään olisi kyllä suuri. Muuten ei välttämättä ihan yhtä suuri. Gerbut sentään olisivat lasisessa terrassa, niin luulisi sen antavan vähän enemmän suojaa kuin häkin. Siihen vaan joku tukeva kansi päälle niin luulisi pikkuisten pysyvän hengissä.

3DS on hyvä olla myös X ja Y:n kannalta. En malta odottaa niitä, ne vaikuttavat aivan liian ihanilta. <3 Tahdon aloittaa fennekinillä! Sillä kun on niin ihanat kolme raitaa otsassa, niin saa nähdä nimeänkö Giniksi vai Fujiksi.. Fujiksi, jos shiny fennekin on tyyliin hopeainen tai sininen, Giniksi jos ei. Koska tahtoo Fujille hopeanharmaan pikku Gin-pennun. <33 Jos siis mahdollista.. toivotaan parasta. Shiny ninetalesin värit niin hyvä tulee.

Jep, eeveesettejä on tullut ihan hirveästi viime aikoina. I Love Eevee on vain yksi niistä. En tällä hetkellä muista niiden muiden nimiä enkä jaksa tarkistaa, mutta ostin seteistä pari erilaista, yhden istuvan ja yhden seisovan. Koska en osannut päättää, mitkä niistä olisin halunnut, mutta myös siltä varalta, jos niiden arvot nousisivat joskus taivaisiin.. niin on tapahtunut ennenkin ja harmittaa, kun en silloin hankkinut koko settiä. Uuden 1:1 eeveen tilasin myös, se on saapunut minun Hollannissa ollessani. Paketti kotona odottamassa. :3

En ole kuullut tuosta aikaisemmin, en oikein lue mangoja enkä katso animeja. ^^ Vain joitain vanhoja, joita olen aina lukenut/katsonut kuten Hopeanuolta. Ja tietty pelaan Pokémoneja.

http://tienristeys.fi/

4Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 29/7/2013, 03:55

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Ihania, ja nätin värisiä. <3
Poikaset ovat hauskaa seurattavaa. Kaverilla on hiiriä ja niillä oli joskus poikasia. Etenkin juoksupyörän kanssa typerehtivät, koettivat juosta pyörän yläpuolella, kiipeilivät tai koittivat juosta eri suuntiin. Mutta kaverinkin hiirillä on ollut valitettavasti kasvaimia.

Oma koirani on sekarotuinen spanieli. 8-vuotias narttu. En nyt jaksa kuvia kaivella, mutta laita kuvahakuun "cavalier tricolour", niin tulee samantyyppisiä. Vähän vain kevyempi. Saalisviettiä löytyy, järkeä ei sitä vähää. Kun ensimmäistä kertaa kohtasimme siilin, annoin koiran haistaa. Luulin, että kun se pistää kuononsa, siilit unohtuvat. Koira totesikin, että tää on paras saalis ikinä, ja sen jälkeen saanut kamalan hepulin kaikista siileistä. Rolling Eyes(Siili ei vahingoittunut kohtaamisessa.)
Sinällään joku terra voisi mahtua kirjahyllyyn koiran ulottumattomiin ja näkymättömiin. Pieni koira, niin ei ylettyisi. Mutta kun haluaisin paikkaan, josta saisi itse seurattua jyrsijöiden  puuhia helposti. Kunhan nyt taas rahatilanne paranee, että voin jyrsijätarvikkeita ostaa, niin ehkä keksin jonkun ratkaisun.
Piski on muuten helppo kouluttaa, mutta joskus muut asiat menevät emännän käskyjen edelle. Kuten saaliseläimet. Ihana se yleensä on, sylikoira sisällä, emäntä on ykkönen (no, joidenkin herkkujen jälkeen), aina hommissa mukana (siivoaminen on lempipuuhaa) ja ulkona touhuaisi vaikka koko päivän, jos vain saisi.

Voit tietty laittaa kissoistakin kuvia. Pidän niistäkin, mutta ne eivät vain mahdu tämän hetken eläinkuumeeseen, koska olen allerginen. Täytyisi sekin käydä testaamassa jossain kissaperheessä, muut allergiat ovat hälvenneet iän myötä.

Fennekininä odotan innolla. Sen muodot vain pelottavat, toivottavasti ovat yhtä nättejä kuin alkumuotonsa. Ja kunhan eivät ole fire/fighting. Gin ja Fuji ovat hyvät nimet. En ole tajunnutkaan yhdistää Fennekiniä noista kolmesta viivasta Giniin.

Eeveeitä on nyt kivasti tarjolla. Harmi kyllä rahat tosiaan vähissä. Jospa ainakin Flareonin vielä saisi, ja ehkä Espeonin.

No, jos joskus tulee Hamsteripäiväkirjat vaikka kirjastossa vastaan, niin kannattaa vilkaista.

5Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 30/7/2013, 05:38

Linnunpelätin

Linnunpelätin
Magikarp
Magikarp
No heipä hei, meikäläinenkin osoittaa vihdoin elonmerkkejä! :3 Koska iloisestihan Kiksi avasi hoitolansa ja sen myötävaikutuksella liityin noin viikko ennen Ropeconia (minulle myös the con) joten saattoi olla että väsäsin tuossa vielä vähän cossia paraatikuntoon ja jäin aika hiljaiseksi viime viikolla ^^" Nyt väsymys ja viikonlopunjälkeinen conlagikin alkavat jo helpottaa ja hurina alkaa siirtyä kohti torstaina, jolloin loma loppuu ja työt alkavat - minusta tulee ihan oikea lastentarhanopettaja vuodeksi. Jännittää, you ask? Hui, mä sanon. o.o"

No ei, odotan sitä myös enemmän kuin innolla - työvuosi opiskelujen välille on parempi kuin hyvä ja enemmän kuin kaivattu~

Mutta mitäpä tässä, mehumaija porisee keittiössä ja toiseksi viimeistä lomapäivää on hyvä viettää ensimmäistä hoitista kirjoitellessa kera hyvän kahvin ja fagottimusiikin :'D

6Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 30/7/2013, 08:39

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
^ Onnea työpaikasta! Toivottavasti viihtyisä paikka.

7Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 30/7/2013, 12:49

Linnunpelätin

Linnunpelätin
Magikarp
Magikarp
^ Kiitoksia! Paikka on onneksi mukava, hauskalla tavalla tuttu koska olen siellä jo työharjoittelussa muutama vuosi takaperin puolen vuotta viettänyt :3

Ach paljon ihania eläimiä teillä~ Haaveissa on vieläkin että jonkun karvakaverin saisi itselleenkin hankittua, mutta meillä on toistaiseksi vähän turhan pieni asunto (yksiö duh) ettei mitään tänne oikein jo kahden ihmisen lisäksi viitsi ottaa (vaikka vuokranantajan puolesta saisikin) :<
Toisaalta on aikaa etsiä isompaa asuntoa ja nyt kun pääsee vähän rahoihin niin säästääkin, josko sitten kun vihdoin eräs pentuprojekti tapahtuu niin riittää rahkeet ja tilat toivottaa kotiin oma porokoira :3

8Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 2/11/2013, 03:41

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Mites muilla menee?

X:ää olen innolla pelannut. Pelasin sen nopeasti kerran läpi, vaihdoin pokét turvaan ja aloitin uuden pelin. Uusia lemppareita ehdottomasta Litleo ja Pyroar-naaras. Dedenne tuli myös lemppariksi, hieman yllätyksenä. Alkuun katsoin sen Raichu-kopioksi, mutta sitten tajusin sen olevan kääpiöhamsteri gerbiilin hännällä. <3 Ei tosin kovin hyvät statit, mutta menee kyllä joukossa mukana. Furfroukin on kivannäköinen. Sen haluaisin shinynä, on väriltään musta. Molemmat fosiilidinot ovat myös mieleeni, Auroruksen kirkuna tosin sai väliin hermot menemään.

Ensimmäinen tiimini: Delphox, Sylveon, Aurorus, Pyroar-naaras ja Gogoat. (+ HM-orja.)
Tämänhetkinen tiimini: Greninja, Talonflame, (mega-)Gardevoir, Dedenne, Furfrou ja Dragalge.

Olen onkinut itselleni shinyinä sinisilmäisen Basculinin (toivoin Poliwhirliä) ja Goldeenin. Onnistuin heti ensimmäisellä kerralla, onkiminen on helppoa. Very Happy Basculin oli jotain 80. ongittu, Goldeen noin 40. Lisäksi sain shiny Skrelpin GTS:n kautta vaihtokaupalla. Kunhan saan pokeliigan läpi tässä pelissä, niin kalastelen lisää ja kokeilen radaria.


Minunhan ei pitänyt hankkia niitä jyrsijöitä, mutta niin sitä vain kaksi gerbiilipoikaa touhuaa tuossa vieressä. Gerbiili tuntui sopivan parhaiten kriteereihini (laumaeläin, helppohoitoinen, liikkuu myös päivällä). Nimesin ne tylsästi värien mukaan Kinuskiksi ja Kermaksi. Kinuski on luonteeltaan perusgerbiili, rohkea ja utelias. Kerma taas on arka, ainakin kaveriinsa verrattuna. Sekin tulee tutkimaan kättä, vaikka vähän arveluttaakin. Olivat puolivuotiaita kun otin, siis ihan aikuisia jo.

Koira suhtautui kuten arvasinkin, eli kiva olisi jahdata. Gerbiilien asumus on sille liian ylhäällä, eikä saa kiskottua alas, joten gerbiilit ovat turvassa. Yksin ei jää noiden kanssa samaan tilaan. Koira ei ole koko ajan vieressä kyttäämässä, eivätkä gerbiilit ole säikkyneet satunnaisia haukahduksia, joten sinällään hyvin menee. Eiköhän se vielä noihin totu.

9Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 9/11/2013, 07:57

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Laitan uuden viestin, kun edellisestä on aikaa.

Shinytilanne:
Olen saanut kalastamalla Horsean ja Poliwagin. Friend Safarilta löytyi Doduo ja Radarilla sain Skiddon.

Tuo Skiddo tosin oli onnenkantamoinen. Olin saanut vasta jotain neljä, kun musiikki vaihtui oudoksi. Olin lukenut siitä, joten kohautin olkiani ja resetin radarin. Ja kappas, shiny ruohikko! Kuulin toisenkin kerran musiikin kun chainasin Panchameja. Resetin radaria kunnes musiikki vaihtui, mutta sillä kertaa ei onnistunut. Paha sanoa, oliko tuo Skiddo musiikin ansiota vai sattumaa...

Muuten olen vasta harjoitellut Radarilla, vähän mitä sattuu vastaan tulemaan. En ollut kovin hyvä Platinumissakaan, ja nyt ohjeet ovat ilmeisesti muuttuneet. Mutta missä tässä pelissä oikein voi chainata, kun ruohikot ovat niin pieniä? Nyt olen tyytynyt chainaamaan route 5:llä. (Shiny Furfrou, tseh tseh!) Myös pokémon Villagessa näyttää pystyvän chainaamaan, ja oliko Azure Bay missä oli piilossa isompi ruohikko. Mutta entä muualla? Hyviä paikkoja?
Voi olla että jätän chainaamisen kohta suosiolla ja odotan, että päivitetyt ohjeet saadaan selville. Tosin kalastamallakin epäonnistuin kerran, sain yli 120 ennen kuin ketju katkesi, ei shinyä... Onneksi sain Poliwagin toisella kertaa.

Ainakin kalastamalla ja Friend safarilla shinyjä voi saada samalla, kun surffailee netissä. tongue

10Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 20/12/2013, 12:54

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Minun piti vastata tänne jo puolitoista kuukautta sitten. Neutral Eli hyvää joulua tässä samalla sitten! Ehehe.

Kiva, kun hankit gerbiilejä. <3 Miten ne nyt voivat, edelleen hyvin? Meillä on Tobias ja Gideon kuollut, ikävä kyllä niitä vanhuksia. Olivat kovin herttaisia. Indy ja Heck temmeltävät tuolla nyt keskenään ja kaivelevat vuorotellen lasikulmia vaikka muutakin tekemistä kyllä olisi. Vatuttaa se siitä lähtevä ääni, mutta ei sille mahda mitään. Kunpa kasvaisivat siitä pian ulos. D: Täyttivät vuoden tuossa 13. päivä eli nuoria kloppeja vielä.

Pitkästä aikaa ketjukalastelin viime yönä. Siihen se yö sitten menikin, kun meni vajaa 500 kertaa ennen kuin viimeinkin tuli shiny. >_> Hyi. Ja sitten sekin shiny on ihan kuraa tavaraa. En kyllä ole kalastelusta saanut vielä mitään käyttökelpoista yksilöä.. kaikki ihan huonoja ja kehnot IV:t. Eli yritän joskus toiste uudelleen.. taas vaihteeksi.

Chainaaminen on kivaa, olen sitä tehnyt jo paljon. C: Säännöt nelosgenistä ovat muuttuneet aika vähän loppupeleissä, ehkä jopa parempaan suuntaan. Minulla meni jonkin aikaa tottua uusiin grafiikoihin ynnä muuhun vastaavaan, mutta yhdessä vaiheessa homma alkoi viimein pelittää. Nyt löytyy skiddoa, zoroarkia, vaikka mitä olen jo tullut chainanneeksi. Pitäisi jaksaa enemmänkin, mutta nyt olen jämähtänyt breedaamaan.

Masudoin siis. c: Mahiksen pitäisi olla sillä joku vajaa 1/700, mutta eeeeei minun tuurillani vaan. Meni vajaa tonni saada shiny fennekin ja sekin oli väärää sukupuolta (naaras), piti sitten jatkaa ja toisen saamisessa menikin vajaa 1200. Tulipahan sentään uros tällä kertaa, että sain pikku Hopsuni. <3 Nimeksi siis lättäsin Gin, koska hopeanharmaa ja kolme viivaa otsassa. Tulee jäämään fennekiksi~

Se outo musiikinvaihdos chainatessa on edelleen mysteeri. Olit Silke onnekas, kun sait sen skiddon niin nopsaa, shiny patchit ei tosiaan tule nopeammin musiikista. :3 Ei tosiaan mitään hajua, mitä se merkitsee.. mahdetaanko sitä tietää vieläkään. Se kiva juttu chainaamisessa kyllä on, että kun sinne 40:ään viimein pääsee, on otuksilla suuri todennäköisyys olla hyvät statsit! Niin kuin safarilla.

Mitäs muuta. Sain raahattua ahterini viimeinkin päivittelyn pariin. =D Vaikka nyt ei paras aika olekaan, kun pitäisi työstää koulutehtäviä.. joululomalla. Jipii.

http://tienristeys.fi/

11Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 22/12/2013, 11:48

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Hyvää joulua! Ja osanotot gerbiileistä. Harmi, kun eivät ole kovin pitkäikäisiä.

Muistilistaan ei ainakaan nyt mitään lisättävää.

Omat gerbiilini voivat hyvin. Alkuun olivat nirsoja, mutta nyt maistuvat jo hedelmätkin. Pahviputkien kulutus on huimaa. Tiesin kyllä näiden jyrsivän, mutta nopeus yllätti. Kaverin hiirillä ja kääpiöhamstereilla putken kestävät päiviä, nuo jyrsivät yhden vartissa. Kaivelevat nurkkia turhan paljon minullakin, Kinuski jopa kattonurkkausta. Kerma on edelleen arka. Tulee kyllä katsomaan, mitä ruokaa kädellä on tarjolla, ja silloin sitä ehkä saa koskettaakin. Mutta jos kiinni pitää saada, sitten pysytään kaukana. Turha houkutella pahviputkeen tai muuhun nostovälineeseen, tajusi jujun jo. Pyydystämisessä menee aikaa, kun en halua jahtaamalla jahdata, ettei pelkää enempää. Jospa se vielä kesyyntyisi. Kinuski on onneksi helppo tapaus.

Oma shinykokoelmani lisääntyi Furfroulla. Very Happy Sain vihdoin chainauksen toimimaan! Kalastamalla olen saanut Chinchoun ja Goldeenin.
Tuosta musiikista taisi olla Serebii.netin foorumilla puhetta. Jossain virallisemmassa lähteessä oli tieto, että se tosiaan nostaa shinyn mahdollisuutta. Lukuja en tosin mainittu, ja nyt en ole seuraillut, onko uutta tietoa tullut.

Millä tavalla saa masudalla mahdollisuudeksi 1/700? En ole jaksanut tuota kokeilla. Tai kerran yritin, mutta kyllästyin ensimmäisen boksin täyttymisen jälkeen.

Heh, ajattelinkin kun näin shinyn Fennekinin olevan harmaa, että juuri sopiva sinun suunnitelmiisi nimitä se Giniksi.  Very Happy

12Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 18/6/2014, 02:38

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Mites muilla menee?

Sain kouluni päätökseen ja nyt etsin työpaikkaa. ^^ Työllisyystilanne näyttää vähän huonolta näillä kulmin, mutta jospa tärppäisi edes alan ulkopuolelta.

Menetin koirani helmikuussa, kun vanhat selkävaivat kävivät liian koviksi. Otin kaksi kania, kääpiöluppia. Naaras Pösö ja kastroitu uros Luppa. Tulivat maaliskuussa. Nyt viimeisen kuukauden aikana ovat käyneet mukaviksi seuralaisiksi. Alku meni tottuessa molemmin puolin, ovat nuo koiriin verrattuna ihan eri maailmasta. Ovat saaneet olla huoneessa vapaana, vaikka on niillä iso häkkikin. Luppa tulee aina innoissaan katsomaan, onko herkkuja. Se on luonteeltaan kuin Nalle Puh, ruuan eteen tehdään mitä vain ja kovasti asioita pohditaan, muttei silti ole kovin fiksu. Oikeasti näkee, miten rattaat pyörivät pienessä päässä, kun se ihmettelee maailman ihmeitä. Pösö on temperamenttisempi. Ei välitä ihmisten seurasta, herkut tosin kelpaavat. Jos teen jotain inhottavaa (esim. leikkaan kynnet) niin Pösö selvästi kertoo että olen epäsuosiossa. Luulisi, että kanin korvat ovat heikkoja metelille, mutta Pösö tykkää aiheuttaa meteliä. Oikein kuuntelee innoissaan ja toteaa "Vau! Uudestaan!" Se keksi tässä yksi päivä, että huoneeni ikkunalauta on matalalla ja sinne voi hypätä. Laitoin pahviputkia laudalle ajatellen, että se säikähtäisi, kun ne tippuvat. Mitä vielä, hyppäsi ikkunalaudalle ja alkoi tiputella niitä tahallaan...

Gerbiilit voivat hyvin. Kevät sai hormonit hyrräämään ja aiheutti niillä kinaa. Kerma jopa puri minua kunnolla. Ovat onneksi rauhoittuneet siitä ja Kermaakaan ei tarvitse pelätä. Ainakin luulen että syynä oli kevät ja hormonit, en keksi yhtäkkiselle aggressiivisuudelle muutakaan syytä... Ne ovat oppineet, että annan ensin kaneille ruuan ja sitten niille. Ovat odottamassa, kun kuulevat kanien ruokakupin kolisevan. Näin muuten ensi kerran viikko sitten, kun gerbiilit väsähtivät. Edellisenä päivänä olin siivonnut terran ja ne tutkivat innolla paikkoja. Seuraavana aamuna raukat vain kököttivät pitkän aikaa silmät sirrissä "ääh, ei jaksa. Onko ihan pakko?" -ilmeillä, kunnes rupesivat puuhailemaan. Ihan kuin herätyskello olisi soinut työaamuna, kun oli pakko nousta vaikkei jaksaisi. Laughing Virkistyivät iltaa kohden.

Odottelen innolla Omega Rubya ja Alpha Sapphirea. Marraskuun loppuun asti pitäisi jaksaa odottaa...

13Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 18/6/2014, 06:49

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Minulla menee ihan mukavasti, koulu hetken tauolla ennen kuin rupean hoitamaan kesäkurssia pois alta. ^^ Ollut tämän vuoden ihan hirveä stressi koulujuttujen kanssa, ja kaksi viimeistä viikkoa olivatkin tupaten täynnä rästitöitä ja kaikkea mahdollista, mutta kaikki on viimein pois alta ja huh. On vaan niin hyvä olla, kun vihdoin saa laiskotella, edes jonkin aikaa. Nyt kun vielä saisi parista kurssista numerot niin hyvä olisi. Voisivat opet lakata jo laiskottelemasta, pääsisivät itsekin siitä kesälomalle. Eilen olin auttamassa äitiä, kukkia istuttelimme, ja huomennakin olen menossa auttamaan. Kyllä huomaa, ettei ole tottunut tekemään hommia, kun pakaralihakset ihan kipeät. xD JAJAJA nyt kun koulustressi on tosiaan vihdoin ja viimein helpottanut.. ehkä voisin viimein ruveta päivittelemään Tiekkäriäkin, niin kuin minulla on ollut suunnitelmissa koko vuoden. Se päivityksissä oleva lista ei ole huvennut yhtään mihinkään, ahihi.

SILKESILKEsilke, onko sinulla skypeä? D: Olisi kiva jutella useamminkin kuin vaan täällä! Omani on Kikseli, jos sinulla kyseinen ohjelma sattuu siis olemaan ja haluaisit lisätä minut~

Koiraparka, on aina kamalaa, kun eläin kuolee tai joudutaan lopettamaan. 8/ Toivottavasti jakselet, koska se on aina yhtä raskasta. Uudet eläimet onneksi auttavat aina, vaikka ne eivät koskaan vanhaa kaveria pystykään korvaamaan. Mutta ainahan meillä on tilaa uusillekin kavereille. C: Ihana juttu siis, kun hankit kaneja! Kuulostavat mukavan veikeiltä otuksilta. Veljeni vaimolla on myös pari kania, ja vaikka en ole koskaan oikein ollutkaan tekemisissä pupujen kanssa, ne silti kiehtovat. Vaikuttavat niin ihanan pehmoisilta ja pörröisiltä, sellaisilta ihanilta pehmoleluilta.

Hyvä, ettei gerbuilla tuon pahemmin käynyt. ^^ Hyvähyvä, että kaikki on palannut jo normaaliksi. Oma kaksikkoni on yhtä typerä kuin aina ennenkin, sellaisia himopuuhaajia. Yksi pesälaatikko, jota edelliset gerbut eivät nakertaneet ollenkaan, on nyt joutunut aika kovankin nakertamisen kohteeksi.. jokaista sen suuaukoista on laajennettu. Saa nähdä, kauanko se vielä kestää ja pysyy käytössä. Hyvin kaksikko kuitenkin voi, pitäisi vaan jaksaa siivota terra.. taas vaihteeksi. Tosin onneksi noiden huone ei haise enää yhtä pahasti pierulta, kun mies putsasi lintuhäkin. Very Happy

Mitäs muuta, mekin odottelemme Rubya ja Sapphirea ihan hullun lailla. Voisi tulla jo. ;__; Kauan on tullut toivottua ja odotettua remakea noista peleistä! Tähänastiset kuvat näyttävät niin hyviltä, että. X ja Y olivat aivan ihania, ihanat 3D-grafiikat. Mieti secret baseja 3D:llä! Tahtooooo!

Minulla oli oikeastaan jonkinlainen tauko DS:n pelaamisesta tuossa juuri, mutta nyt jotenkin innostuin pelaamaan taas. :O Tauko mahtoi tulla siitä, kun breedaaminen alkoi ottaa hermoon aika pahasti, kun shaineja ei vaan suostunut tulemaan, paitsi silloin, kun ne tulivat liian aikaisin = huonot statsit ja kaikkea mahdollista. Pläh. Enkä vieläkään ole Y:tä laittanut 3DS:ään kiinni vaan yritän vihdoin resettiä itselleni shinya mewtwota Soul Silverissä! Olen monen monia vuosia unelmoinut shiny mewtwosta, joten vihdoin ja viimein aion sitä yrittää.. uudemman kerran. Samalla resettaan juttuja White 2:ssa, jottei menisi aikaa hukkaan, kun siinä kuitenkaan pysty mitään muuta tekemään kuin resettaamaan. Joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla, miksipäs ei?

http://tienristeys.fi/

14Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 19/6/2014, 09:59

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Hyvä jos on lomaa. ^^ Laiskottelevat opettajat... -.-'
Itsekin olen nauttinut vapaa-ajasta, ei työnhaku kaikkea aikaa vie. Nyt tosin olo on flunssainen, toivottavasti olo paranee ennen huomista sukujuhlaa.

Skypea minulla ei ole, mutta sähköpostiin voi kirjoittaa: viikviik(at)gmail.com. ^^

Koira on vieläkin välillä mielessä, mutta nykyään lähinnä muistelen hyviä aikoja. Raukka oli etenkin viimeisen viikon kipeä, joten varmasti oli oikea aika lopetukselle. 8-vuotiashan se vasta oli, ilman selkävaivoja olisi vielä ollut muutama vuosi edessä. Kanit halusinkin viemään ajatuksia pois. Olin kaneja miettinyt jo pitkään, ja nyt oli hyvä sauma hankkia sellaiset kaveriksi. Hieman ongelmia tuli koirasta kaneihin siirtymisestä. Esimerkiksi mietin yhä vaikka jauhelihaa laitettuani, että annan astian kaneille nuoltavaksi. Rolling Eyes Ainakin olen tajunnut asian ennen kuin olen työntänyt astian niiden kuonon eteen... Murinaa en tajunnut murinaksi ensi kertaa kuullessani, se kuulostaa hauskalta. Laita vaikka youtubeen hakusana rabbit + growl, niin tulee vähän samanlaista. Sellainen outo "kurr kurrr".

Pehmeitä nuo ovat silittäessä. Luppa antaa silittää. Ei se vielä sylipupu ole, mutta siitä voi kuoriutua sellainen, oli nimittäin entisessä kodissaan hyvin huomionkipeä. Pösöä saa silittää satunnaisesti, mutta yleensä se siirtyy pois ulottuvilta. Jalat noilla ovat vahvat, ja tappelevat vastaan jos eivät pidä hommasta. (Se kynsien leikkuu...) Nuo ovat jo 1-vuotiaita, ihan aikuisia. Luppa oli valmiiksi kastroitu ja steriloin Pösön viime kuussa.

Yllätys muuten oli, miten vähän nuo tuhoavat. Gerbiilit tuhoavat enemmän. Laughing Tosin olen kauhukertomuksia lukenut kaneistakin, nuo kaksi ovat kilttejä. Pahvilaatikoita ja oksia on luvallisena nakerrettavana. Pösö on nakerrellut muutaman paperin, jos on saanut ulottuvilleen. Ja puhelimen laturin johto oli katkaistu, kun se oli tipahtanut pöydältä. Onneksi ei ollut seinässä. Muuten johdot ja pistorasiat on suojattu.

Minullakin taukoa pelaamisessa. Sain dexin täyteen (en muista laitoinko viestiä siitä?), niin en ole jaksanut pelata. Onnea shiny Mewtwon kanssa, sellainen otus olisi ihana.

15Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 13/10/2014, 12:24

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Unohdan kaiken aikaa vastata keskusteluihin kaikkialla. @_@ Mutta hei! Miten kaikilla menee? Hyvin, toivottavasti!

Itsellä menee ihan mukavasti, vaikka olenkin niiiin loman tarpeessa. Taas. Jo nyt. Krhm, mutta siis. Työharjoittelu on kivaa ja leppoisaa, mutta etenkin nyt, kun himottaisi niin paljon kirjoitella tarinoita ja päivitellä Tiekkäriä.. aika vaan ei riitä kaikkeen, kun pitää välillä sen miehenkin kanssa hengata ja kaikkea, huhhuh. Kaksi viikkoa vielä pitäisi kestää, sitten on minullakin syysloma! Ja sen jälkeen takaisin normaaliin kouluelämään, kun harjoittelu tosiaan päättyy => keskiviikko ainakin yhden jakson vapaa. Tai siis "vapaa", itsenäiseksi työskentelyksihän se on merkattu. Very Happy

Harkitsemme kolmannen kissan hankkimista! Tai olemme harkinneet jo pitkän, pitkän aikaa, mutta vasta nyt alamme viimein tehdä asialle jotain. TESYssä nimittäin on jotain 60 kissiä tällä hetkellä, varmasti sieltä löytyisi yksi meillekin, joku sellainen joka tulisi toimeen meidän kaksikkomme kanssa. Ei malttaisi millään odottaa, että pääsisi katselemaan niitä kaikkia karvakavereita siellä. ;3;

http://tienristeys.fi/

16Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 4/12/2014, 10:21

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Mitäs olette tykänneet uusista peleistä? (SPOILEREITA!)

Minulla on Alpha Sapphire. Tähän mennessä ollut hyvä. Olen pelannut hitaasti ja tutkinut kaikki paikat, joten läpäisin vasta viimeisen salin. Tiimissä Sceptile, Gallade, Manetric, Sableye ja Sharpedo + HM-orja. Sattumalta kaikilla on megamuoto, vaikkakaan megakiviä en ole kaikille saanut.

Että tykkään dexNavista. Chainaamista sillä en ole vielä kokeillut. Ja mukana kulkeva telkkari, ohjelmat menevät vain entistä sekoimmiksi. Saattavat puhua repussa olevista TM:stä ja tietävät jopa onko sitä käytetty. Kunnon stalkkereita. XD Myös sukeltavista kouluttajista tykkäsin, oli kiva yllätys.

Taas meni vähän ylikouluttamiseksi omilla pokéilla. En silti valita, yritin äskettäin pelata HearthGoldia mutta meni hermot, kun kouluttajien ja villipokéjen tasot jäävät junnaamaan aivan liian mataliksi. Tässä pelissä ne nousevat järkevää tahtia. Syy ylikoulutukseen on lähinnä ExpShare, pitää muistaa ottaa ensi kerralla kokonaan pois päältä.

Emeraldista olisin halunnut sen, että myös toista tiimiä näkyy. Jos en olisi pelannut aiempia versioita, olisin ihmetellyt mitä Team Magman Maxie höpöttää. Se viittaa tässä että Team Magmakin on tehnyt jotain pahaa, mutta kun sitä ei missään vaiheessa näy. Muuten tykkään uusista hahmodesigneistä tiimeille, ja eri tiimien hahmot johtajien lisäksi tulevat paremmin esille.

17Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 13/12/2014, 17:05

Kahvikatti


Magikarp
Magikarp
Tervehdys, ja heti alkuun anteeksi katoamiseni heti liittymisen jälkeen. Puuhastelin tosiaan muuttoa Englantiin juuri tuolloin, joten ei hirveästi ollut aikaa/jaksamista/viitsimistä millekään muulle. Nyt olen kuitenkin saanut muuttojutut hoidettua, kämpän ja työpaikankin olen onnistunut saamaan. :> Tuli myös pelattua Dragon Age: Inquisition tässä läpi, joten nyt ehdin ja jaksan keskittyä muuhunkin. Aloitin ensimmäistä hoitistakin jo.

Omega Ruby on vielä kesken, mutta tällä hetkellä tiimissä on Sceptile, Exploud, Slowbro, Swablu, Metagross ja HM-orja Linoone. Oli tarkoitus ottaa Mudkip ekaksi poksuksi, mutta rakastuin Slowbron megamuotoon niin että otinkin Sceptilen.

Olen näköjään törmännyt myös johonkin tyyppiin jolla oli Eon Ticket, koska semmoinen pönöttää tuolla laukussa. Jee!
EDIT: Tietääkö joku että pystyykö tätä Eon Ticketiä jakelemaan eteenpäin, jos lisää kaveriksi? Jos toimii näin, niin pistäkää ihmeessä friend codeja tulemaan!

18Kuulumisei! Empty Re: Kuulumisei! 15/5/2015, 07:41

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Mitäs muille kuuluu?

Kicchan, en älynnyt vilkaista Freebookin lopettaessa, että ehditkö arvostella viimeisimmän hoitiksen? Vai laitanko uusiksi jonnekin foorumin puolelle?

Olen pelannut pokémonin uusia pelejä eli Sufflea ja Rumblea. Pihinä tosin en ole ostellut mitään, joten aika hitaasti etenee. Rumble alkaa olla vähän jumissa, kun uudet kuumailmapallot maksavat älyttömästi. Kicchanin olenkin siinä nähnyt, kun Mii tuli käymään pariin otteeseen.  Smile

Muuten menee hyvin. Sain vuoden ajaksi työpaikan, jatkuu vielä ensi helmikuulle. Kesä menee töissä, mutta ei haittaa, kun ennen työn saantia olin monta kuukautta työttömänä. Ei ole vielä älytön kiireä lomailemaan.

Kanitkin voivat hyvin. Nyt on jo vihreää ulkona, niin voi keräillä niille herkkuja. Yritän saada kanit tänä vuonna tutustumaan myös parvekkeeseen. Viime kesänä jo yritin, mutta puput päättivät, että se on pelottava. Kumma kun vieraana ollessa tutkitaan innolla paikkoja, mutta kotona parvekkeelle ei voi mennä.

Gerbiilien tahti on vähän hidastunut, joten olisivatko pikkuhiljaa vanhenemassa. Täyttivät kaksi vuotta vuoden alussa. Virkeitä ovat ja touhuavat, mutta eivät ihan yhtä säpinällä kuin aiemmin.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum