Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Kuulumisia?

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 19/5/2011, 00:19

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
En muistanut vilkaista foorumia kun en ollut varma olisiko kukaan käynyt vastaamassa ja kun on ollut niin paljon juttujakin. ;_; MUTTA ihanaa että kriisi on huomattu ja voisin siihen ehkä saada apua vaikka sinulta!

En yhtään tiedä osaanko ratkaista tätä ongelmaa, kun HTML-taitoni ovat niin vajavaiset. :c Pitäisi varmaan koodata kaikki uusiksi tai jotain, jos hoitola kerran on joku tietoturva-aukko tai mitä ikinä tuo taas meinasikaan. :s Örrrh.

Tiedostot on kaikki onneksi koneellakin, että saitti on kyllä tallessa. Toiselle palvelimelle siirtyminen olisi siis helppoa, mutkun en tosiaan tiedä onko tämä koodaus nyt sitten ihan kunnollista, jos jotakin tällaista meni tapahtumaan. Aika vanhaa meikäläisen html kyllä on. ._.

Olisi uusi leiska muutenkin aika tervetullut. Muttakun mistä ihmeestä sellaisen revin, omat kyvyt ei riitä mihinkään erikoisempaan.

http://tienristeys.fi/

27Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 19/5/2011, 08:44

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Hyvä, että sentään ovat tallessa.

Pahus, kun en itsekään oikein osaa. ^^' Olen käyttänyt lähinnä editoreita ja hyvin yksinkertaista html:ää. Ulkonäöstä on turha kysyä mitään... Tosin yksinkertainen ulkonäkö on usein paras, jos minulta kysytään.

Ekana ainakin tulee mieleen mainokset yms. (oliko niitä?) tai muualta otetut bannerit tai vastaavat, joissa voisi olla vikaa... Ja tietty on mahdollista, että koko homma olisi erehdys. Tai joku haittaohjelma iski.

Yritin pikaisesti googlettaa, mutta aika vähän löytyi vinkkejä. Jos käytit php-koodia, tässä linkki joihinkin mahdollisiin virheisiin: http://www.sigmatic.fi/asiakassivut/php-tietoturvaopas.html

Netistä löytyy myös validaattoreita (validator enkuksi), jotka tarkistavat sivun koodauksen. En tiedä huomaavatko ne tietoturva-aukot, mutta ilmeisesti ainakin muut virheet. Tässä yksi, jota kokeilin: http://validator.w3.org/ listaa virheet ja varoitukset alle, mutta on enkunkielinen. En tosin tiedä, miten tuo erottelee varoitukset ja virheet. Linkin validaattorilla voi ladata omalta tietokoneelta tarkastettavan sivun!

Yritän kyllä auttaa, jos tarvitset apua, jos vain osaan.

28Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 19/5/2011, 16:34

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Itse kanssa pidän simppeleistä kaikkein eniten. Niitä on mukava selailla.

Aika paljon virheitä kyllä tuntuu antavan, kun vilkaisin jo pelkkää framea.. :s Voi kamaluus. Löytäisipä jonkun joka koodaisi samantien uuden leiskan Tiekkäriin. Olisi kaikkein kätevintä. Itse ei ehdi tekemään paljoa, kun on pääsykokeet tulossa.

Mutta hoitola ei ole potkaisemassa tyhjää. X_x Nyt on vaan vähän kehno vaihe.

http://tienristeys.fi/

29Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 20/5/2011, 07:47

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Onnea pääsykokeisiin! Tuskin nyt niin kiire hoitolan kanssa. Harmi, ettei minustakaan ole tuossa apua.

Hyvä kuulla, ettei ole hoitolan loppu. Smile

30Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 25/5/2011, 02:56

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Kiitos! Toivottavasti menisi hyvin, että pääsisin opiskelemaan. c: 6.6. on tämä koe, johon nyt lueskelen, ainoa johon edes pitää lukea, onneksi. Olen niin kökkö lukemaan. Ei meinaa jäädä mikään päähän. Ensin lukaisen tästä tämän fysiikan kirjan lävitse ja siirryn sitten matematiikkaan. Kemiaa pitäisi kanssa lukea, mutta en ole siitä saanut vielä kirjaa lainaksi niin ehtiihän sen sitten vielä kesäkuussakin, toivottavasti. Jos ei niin ei voi mitään.

Hoitolaa voisin yrittää kunnostaa sitten kokeiden jälkeen, kesäkuun puolivälin lähetessä. Töitä kyllä pitäisi yrittää saada, kovin olen hakemuksia lähetellyt, mutta silti minulla olisi kesäkuussa enemmän aikaa vaikka töitä olisikin. Nyt yritän saada oman päikkyni pois alta ja kirjoitettua, etten potkaistuisi pois hoitolasta, jossa olen. En haluaisi siellä lopettaa. Omasta hoitolasta ei onneksi voi ulos lentää. x3

Joo, en haluaisi tätä kaataa. <3 Sinullakin aivan liian ihania tarinoita, tykkään niitä lukea. Muutenkin olisi mukava kehitellä tätä paikkaa eteenpäin. Pitäisi varmaan muillekin hoitajille laittaa sähköpostia tästä tilanteesta, ehkä joku osaisi auttaa sitten. Ja siten muutkin tietäisivät, etten mennyt vaan poistamaan hoitolaa.

Ja näköjään joku ulkomaalainen spämmeri oli löytänyt tiensä tänne foorulle. >:C Poistin tunnuksen ja kaikki tämän tekevät viestit. Vaihdoin kanssa asetuksia sen verran, että minun pitää tästä lähin aktivoida kaikki tunnukset itse. Sillä eipähän niitä hoitajia tulvi niin paljon, ettenkö pystyisi sen hoitamaan, lol.

Edit: Öäää, lähetin kaikille jäsenille newsletterin. Tuliko se perille?

http://tienristeys.fi/

31Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 27/5/2011, 05:48

Silke

Silke
Magikarp
Magikarp
Newsletter tuli perille. ^^

Toivottavasti tärppää pääsykokeissa ja työnhaussa. Taitaa olla kivasti lukemista yhdessäkin pääsykokeessa... Toivottavasti ei hankalaa asiaa, minulla kemia ja fysiikka menee vähän yli hilseen, kun laskuista on kyse. -.-' Haitko muuten kouluun Suomeen vai muualla?
Itse etsin työharjoittelupaikkaa. Olen lomaillut, mutta nyt rahaa alkaisi taas tarvita.

Kiva jos pidät hoitiksista. Wink Hyvä jos jatkat, niin hyvä syy minullekin jatkaa tuon tarinan kirjoittamista.

Spämmerit Evil or Very Mad

32Kuulumisia? - Page 2 Empty Re: Kuulumisia? on 29/5/2011, 13:16

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Hyvä hyvä. ^^

Työnhaussa ei ole tärpännyt, epäilyttää että enää tärppäisikään. Yhteen paikkaan, johon soitin, oli tullut yli 300 hakemusta, joista haastatteluun valittiin 7, en päässyt sinne asti. Vähän on epätoivoinen olo, mutta aina voi mennä työharjoitteluun, että saisi edes jotain rahaa. Pitäisi vaan keksiä joku paikka, ja ideat on vähän vähissä.

Suomeen ihan olisin menossa opiskelemaan, Turkuun. :3 Matikkaa, kemiaa ja fysiikkaa pitää ensimmäiseen kokeeseen lukea, toisessa jaetaan materiaalit kokeessa eli ei oikein voi opiskella siihen sen koommin.

http://tienristeys.fi/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum