Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Kilpailuidea

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kilpailuidea Empty Kilpailuidea on 17/11/2009, 13:58

WolfPearl


Magikarp
Magikarp
Ömh, käskettiin pistää tämä esille foorumille, jotta ihmiset saavat tuomaroida ja kehittää sitä eteenpäin.

Kun tänne kuulemma kaivataan jonkinnäköisiä contest-tyylisiä kilpailuja ja muita, niin tässä olisi yksi ehdotus. Tehtävän anto menee näin:

"Valtava esiintymissali, täynnä yleisöä. Esiintymislava on kuin muotinäytöksestä peräisin, se on pitkä ja työntyy keskelle katsomoa. Lavan takaosassa on raskas, punainen esirippukangas, jonka uumenissa jossain on rako, josta pääsee kävelemään lavalle. Esiripun takana on pukuhuoneet sekä lauma ammatti-intoisia maskeeraajia valmiina meikkaamaan pokémonin kuin pokémonin esiintymiskuntoon ja sen yli. Hahmon tehtävä on täten selvitä tiensä esiripulle, kävellä näyttämökorokkeen uloimpaan päähän, pyörähtää ympäri esitellen itseään yleisölle, ja palata takaisin näyttämön taa luovuttamaan vuoro seuraavalle."

Eli tiivistetysti: Ihmiset kirjoittaisivat omasta otuksestaan vaikka foorumille tai viekkuun annettujen ohjeiden mukaisen peliviestin tapaisen, joista sitten tuomaroitaisiin/äänestettäisiin/arvottaisiin paras/hauskin/ylipäätäänvoittaja.

Kommentaatiota?

2Kilpailuidea Empty Re: Kilpailuidea on 17/11/2009, 14:45

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Itse tyksin tästä hyvin paljon. Olisi poikkeava sellaisista kauneuskilpailuista, joissa piirretään vain kuva otuksesta tahi pelkästään arvotaan voittaja. Tai jos tähän vaikkapa lisäisi mahdollisuuden kuvan piirtämisestä? Että osallistuakseen pitäisi kirjoittaa kuvaus, mutta voiton mahdollisuutta lisätäkseen voisi myös piirtää osallistuvasta otuksestaan kuvan. :3

Kävi kanssa mielessä, että voittoon voisi vaikuttaa likoon pistetty raha. Olisi vaikkapa ennen näytöstä erinäisiä kauneudenhoitosettejä, esimerkiksi viisi erilaista settiä skaalalla 100-500 dollaria, ja näihin sitten sisältyisi erilaisia juttuja, kalleimpaan/täyteen pakkaukseen tietenkin kaikenlaiset kylvyt, pesut, hoidot ja kaunistukset. ^^

Että olisi monia seikkoja, jotka sijoituksiin voisivat vaikuttaa. Mitä mieltä?

http://tienristeys.fi/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum