Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Kiseki & jengi

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kiseki & jengi Empty Kiseki & jengi on 29/7/2013, 06:51

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Nimi: Kiseki Setune
Ikä: 20+
Sukupuoli: nainen
Laji: apinanhäntäinen ihminen (ts. genome (FFIX))

Ulkonäkö: Tummahkon ruskeat keskipitkät hiukset, jotka ovat edestä lyhyemmät kuin takaa niin, että niska on paljas. Siniharmaat silmät. Pituutta naiselta löytyy noin 165 sentin verran. Mikäli apinanhäntä on esillä, se on tietenkin samansävyistä ruskeaa kuin hiuksetkin. Kiseki yleensä pukeutuu varsin peittävästi ja koettaa piilottaa henkilöllisyytensä. Häntä pysyy visusti piilossa pitkän takin alla, ja päätä peittää huppu. Hän näyttää henkilöltä, joka on mahdollisesti nähnyt ja kokenut paljon, ja kasvoilla onkin useimmiten vakavahko, varovainen ilme. Silti hän ei vaikuta kylmältä tai etäiseltä vaan pikemminkin varautuneelta ja ehkä liikaakin kokeneelta ikäisekseen.

Luonne: Kisekistä helposti saatava ensivaikutelma on hyvin paljon sellainen, kuin jollainen hän oikeastikin on. Hän on siis varautunut, varovainen ja vakava ja siksi ehkä hankalakin lähestyä. Nainen ei helposti luota ihmisiin, mutta hyväksyy kyllä avun tarpeen vaatiessa; silloin hän vaan pitää selustaansa silmällä erityisen paljon. Hän myös auttaa avun tarpeessa olevia, etenkin jos lähistöllä ei ole muita mahdollisia auttajia. Tästä kaikesta huolimatta Kisekiä ei ole mahdottoman hankala oppia tuntemaan, ja hän kyllä nauttii seurasta silloin tällöin. Ystäviään hän suojeleekin vaikka henkensä uhalla, ja näille nainen myös paljastaa sen lempeämmän, avoimemman puolensa.

Muuta: Naisen menneisyydestä ei tiedetä paljon, sillä hän pitää suurimman osan siitä visusti salassa. Hänen seurassaan kulkee aina Gideon-niminen lucario sekä välillä muitakin pokémoneja, mutta Gideon on ainoa, joka ei jätä hänen seuraansa hetkeksikään. Yoshua-gallade on myös lähellä suurimman osan ajasta, mutta ei niin taukoamatta kuin sinimusta toverinsa. (Kiseki perustuu vanhaan hahmooni, joka on käynyt läpi parikin edesmennyttä hoitolaa.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiseki & jengi Gideon

Nimi: Gideon
Ikä: aikuinen
Sukupuoli: uros
Laji: lucario

Ulkonäkö: Gideon on suuri lajisekseen, sillä korkeus sen päälaelle on jopa 150 senttiä. Muutoin se poikkeaa lajitovereistaan värivirheisellä, mustalla hännällään. Gideon pitää kaulallaan punaista huivia sekä otsallaan jonkinlaisia suojalaseja, jotka toki lasketaan silmillekin tarpeen vaatiessa. Uros herättää välillä huomiota ulkonäöllään, mutta ei mielellään eikä todellakaan tarkoituksella: se vaikuttaa enemmän pokémonilta, joka pysyttelisi varjoissa ja muiden huomaamattomissa.

Luonne: Uros on useimmiten vakava, mutta kykenee välillä rentoutumaankin. Se harvoin päästää huomionsa herpaantumaan sekä keskittyy parhaansa mukaan itsensä ja Kisekin turvassa pitämiseen. Lucarioksi sen aurakyvyt ovat jokseenkin heikohkot, ja uros onkin siksi hionut fyysistä voimaansa sekä nopeuttaan mahdollisimman tehokkaasti. Telepatian kanssa sillä myös on vaikeuksia, ja se siksi kykeneekin kommunikoimaan vain Kisekin ja muiden pokémonien kanssa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiseki & jengi Yoshua

Nimi: Yoshua
Ikä: aikuinen
Sukupuoli: uros
Laji: gallade

Ulkonäkö: Myös Yoshua on suuri lajisekseen: korkeus sen päälaelle on noin 180 sentin luokkaa. Muutoin se ei eroa muista galladeista mitenkään huomattavasti, kun ei mitään asusteitakaan pidä yllään niin kuin Gideon. Ruumiinrakenne tietenkin saattaa poiketa hieman, mutta senkin näkee kuvasta.

Luonne: Yoshua on sangen hiljainen suurimman osan ajasta eikä mielellään rupattele vieraiden kanssa, vaikka ystävällinen onkin. Sillä ei siis ole mitään muita vastaan; uros on vaan hieman sulkeutunut. Ystäviensä kanssa se tietenkin puhuu kaikesta mahdollisesta ja toki niiden seurassakin, jopa ventovieraiden ollessa läsnä. Salaisuuksia se ei liiemmin pitele, mutta uroksella tuntuu usein olevan mielessään jokin asia, josta se ei puhu kenellekään. Lisäksi Yoshua on hyvin puolustava, jopa ylisuojelevainen Kisekiä kohtaan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nimi: Zeekia
Ikä: aikuinen
Sukupuoli: tamma
Laji: rapidash

Ulkonäkö: Zeekia puolestaan on lajitovereitaan pienempi: sen säkäkorkeus on vain 160 senttiä. Se saattaa olla lempeä kasvoiltaan, mutta arka se ei ole lainkaan, ja tamma laukkaakin rohkeasti eteenpäin vailla paniikkia jopa vaaran uhatessa. Mieluummin se tietenkin ottaisi rennosti ja vain märehtisi kaikessa rauhassa. Silloin tällöin Zeekiaa voi nähdä kuskaamassa Kisekiä paikasta toiseen, mutta useimmiten se on omilla teillään, vaikka tuppaakin pysymään jossain lähettyvillä voidakseen kuulla emäntänsä kutsun.

Luonne: Lempeä kuten kasvoilta näkee. Zeekia on hyvin äidillinen -- [[Aivokuolio, kirjoitan tämän loppuun myöhemmin. 8'D]]

http://tienristeys.fi/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum