Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Eve ja Kaen

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Eve ja Kaen  Empty Eve ja Kaen on 28/7/2013, 09:01

Guest


Guest
Päivitetty Even osuutta 29.7
Kerron tässä esittelyketjussa lähinnä tarinani minähahmosta ja pokémonistani, en siis itsestäni oikeassa maailmassa. [Jos jotakin kiinnostaa tietää minusta enemmän, voi kurkata esittelyketjua, kirjoittelen sinnekin jossain vaiheessa.] Todettakoon samaan hengenvetoon kuitenkin, että tarinaminäni Eve on hyvin samankaltainen kuin minä olen tosielämässä, niin luonteeltaan kuin ulkonäöllisesti, että nimeään myöten. Kyseessä on siis jonkinlainen tarinallinen versio itsestäni.

Aloitetaan siis pelin minähahmosta, Evestä. Hän on iältään noin 18 ikävuoden paikkeilla tai hieman vanhempi. Koska olen omasta mielestäni aina huono kuvailemaan ulkonäköä, kurkatkaa kuvaa spoilerissa:
Spoiler:
Eve ja Kaen  Pbucket

Kuvitelkaa vain tämän tytön silmät vihreiksi ja päälle jokin muunlainen vaatetus. Eve on ikäisekseen todella pienikokoinen [145cm] ja ruumiinrakenteeltaan melko hento. Lapsekkaat kasvonpiirteet ja pituus hämäävät, joten häntä on vaikea uskoa täysi-ikäiseksi, ja toisinaan sitä epäilläänkin.

Olisi väärin kutsua tyttöä pelkuriksi, sitä hän ei ole. Hän on silti melko varovainen, ja vasta muiden ihmisten kannustamana tai seurassa hänen rohkeampi puolensa tulee kunnolla esiin. Yksikseen hän jahkailee paljon, ja itsetunto saattaa vaikuttaa horjuvalta, sillä hän ei yksin ollessaan oikein osaa luottaa itseensä. Perusluonteeltaan hän on joka tapauksessa iloinen,yritteliäs, innostuvainen ja hiukan lapsekas. Hän on utelias, ja pyrkii näkemään aina asioiden kokonaiskuvan. Hyvin kilttinä tyttönä Eve on ehkä jossain määrin myös miellyttämishaluinen, eikä siis välttämättä uskalla tuoda esille todellista mielipidettään, ellei ryhmä siihen kannusta. Hän pelkää loukkaavansa tai suututtavansa jonkun, ja pyrkiikin hinnalla millä hyvänsä tulemaan kaikkien kanssa vähintäänkin toimeen. Tämä ei kuitenkaan yleensä tuota ongelmia, sillä hän pyrkii myös välttämään konflikteja.
Eve on ehdottomasti tiimipelaaja ja osaa toimia hyvin ryhmässä, mikäli ilmapiiri on lämmin jäsenten kesken. Hän pyrkii löytämään ratkaisuja, jotka miellyttäisivät kaikkia.
Eve saattaa aluksi vaikuttaa ujolta ja hiljaiselta, mutta alkujännitys uusia ihmisiä kohtaan katoaa yleensä hyvin nopeasti. Ujo hän ei siis ole sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta haluaa vain varmistaa, mitä mieltä muut ovat hänestä ennen kuin antaa energisemmän luonteen puolensa tulla esiin.
Eve pyrkii aina olemaan kohtelias, ja asettaa ehdottomasti aina muut itsensä edelle.
Evellä on taipumus luottaa toisiin paljon enemmän kuin itseensä, joten hän katsoo helposti ihmisiä ylöspäin, vaikka he olisivat häntä itseään nuorempiakin. Voitaisiin sanoa leikkisästi tytön olevan "Porukan ikuinen kuopus". Eve on melko helposti johdateltavissa, sillä hän tapaa luottaa ihmisiin naiivin hyväuskoisesti, olematta epäluuloinen, koska uskoo jokaisen ihmisen olevan pohjimmiltaan hyviä.
Vaikka tunne ohittaa järjen Even ajattelussa, voi hän tilanteen niin vaatiessa keksiä hyvin strategisiakin ratkaisuja ongelmiin. Varsinainen strategikko hän ei kuitenkaan ole. Tyttö ei ole täysin avuton, mutta hänestä saa kyllä kuvan, ettei hän oikein osaa seisoa omilla jaloillaan, vaan tarvitsee muiden tukea, kannustusta ja suojelua.

Tässä tuli nyt aika paljon ryhmämielessä Even luonteesta, mutta kun kerran roolimme porukalla, päätin ottaa keskeisesti esiin sen näkökulman. Even taustasta lyhyesti sen verran, että hän on kotoisin kylästä, joka on erikoistunut nimenomaan tulipokémonien koulutukseen.

Sitten Even pokémonkumppanista, Kaen-nimisestä Shiny Vulpixista.

Kaen tasapainottaa tulisella ja varmalla olemuksellaan loistavasti Even hiukan horjuvaa, kilttiä ja varovaisen rohkeaa luonnetta. Lyhyesti voisi sanoa, että Kaen on Even vastakohta. Itsevarma, rohkea, mutta strateginen. Kaen ei epäröi hypätä mukaan toimintaan, mutta ei koskaan unohda asioiden miettimisen tärkeyttä, kuin vain tilanteessa, jossa esimerkiksi Eve tai sille muutoin rakas henkilö tai pokémon on vaarassa tai uhattuna. Se tiedostaa olevansa ulkonäkönsä takia monen pokémonin ihailunkohde, mutta ei ole luonteeltaan mikään diiva. Kaen ei anna helposti periksi, ja on kovin voitontahtoinen, jos jostain kilpaillaan. Pokémon toimii jossain mielessä henkisenä olkapäänä ja tukena Evelle, ja toisinaan tuntuu, että kettupokémon kouluttaa kouluttajaansa enemmän kuin hän sitä. Kaen ei ole ylimielinen, mutta haluaa mieluusti johtaa, mikäli siihen annetaan mahdollisuus. Kaen saattaa vaikuttaa ulkoapäin laskelmoivalta ja tunnekylmältäkin, mutta kun siihen tutustuu tarpeeksi, kuoriutuu sen pehmeämpi puoli esiin. Kaen luottaa vaistoihinsa, ja se saa paljon arvokasta tietoa hyvän intuitiivisen luottamuksensa ansiosta.
Kaen pystyy toimimaan ryhmässä, mutta jos ryhmän osapuolet ärsyttävät sitä, saattaa siitä tulla suorasukainen ja suorastaan hyökkäävä toisia kohtaan. Kaen saattaa siis tässä mielessä olla ajattelematon. Sille on lisäksi vaikeaa tukeutua muihin, erityisesti jos Kaen tiedostaa, että toinen osapuoli on tätä vahvempi, johtuen juuri siitä, että se haluaisi olla paras. Se ei välttämättä näytä tätä ärtymystä ulospäin, vaan se voi ilmetä jotenkin muutoin. Kaen ei halua voittaa osoittaakseen muille olevansa parempi kuin muut, vaan osoittaakseen itselleen olevansa jonkin arvoinen. Kaenin nimi [ 火炎 ] tarkoittaa japaniksi liekkiä tai roihua, mikä summaa sen luonnetta hyvin.

~Olen tosi pahoillani kun tästä tuli näin pitkä, toivon kuitenkin että jotkut jaksavat lukea tämän, ja olen kiitollinen jos niin teette~

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum