Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

The Miss Draguel

Go down  Message [Page 1 of 1]

1The Miss Draguel Empty The Miss Draguel on 28/7/2013, 08:54

Draguel

Draguel
Magikarp
Magikarp
Draguel:
Dragu on miltein 20 vuotias neitonen jonka elämän haasteisiin kuuluu löytää kaikki suojelijat (Legendaariset pokémonit) ja vapauttaa ne vankiloistaan. Virallisen kohtalonsa ohella hän ja hänen pokémoninsa tutkivat muita salaperäisiä, jännittäviä ja hämmentäviä tapauksia ja tapahtumia joissa he oppivat tuntemaan muita maailman kouluttajia sekä pokémoneja.

Draguel on 169cm pitkä, hoikka ja hyvällä rintavarustuksella varustettu neito joka ei vitkastele tai hätkähdä helposti. Hänellä oln hieman yli olkapäiden ulottuvat kirkaan punaiset hiukset jotka aaltoileavt latvoista luonnollisesti. Silmät ovat tuoreen ruohon vihreät ja suulla kaareilee yleensä kaunis hymy.
Vaatetus tyyli one hameista, shrotseihin ja farkkuihin. Ei käytä lainkaan pitkähihaisia paitoja, ainoataan erillasiia toppeja ja T-paitoja. Yleensä käyttää neuleita tai urehilullisia hupparita jos on viileää. Omistaa myös mustan nahkatakin.

Luonteeltaan eniti on meenväinen, seikakilun haluinen, ystävällinen ja puhelias. Hän rakastaa pokémoneja ja tahtoisi nähdä niistä joka ainoan. Toisinaan hän saattaa vakavoittua kun keskittyy johonkin tai arvosta jonkun ihmisen sanoja tai tekoja. Lisäksi hän on äärimmäisen päättäväinen ja raivaa kaikki esteet tieltään luja päisyydellään. Muuten hyvin viehättä ja ystävällinen nuori nainen jonka suhde pokémoneihin on rakkautta korkeampi.

Pokémonit:
Logan:
Tämä lojaalisuuden perikuva on sähkö tyypin Electrike. Hyvin ketterä ja viisas pokémon joka tekee mitä vain kouluttajansa puolesta. Logan on lempeämilelinen ja kannustava pokémon joka rakastaa seikkailuja ja uusien paikkojen näkemistä. Hänen silmissään kouluttaja on aina tärkein tai no Draguel, hänen omsistajansa ja paras ystävänsä. Logan kykeen puhumaan kaikille ihmisille telepaattisesti, mutta antaa äänensä kuullua jos joku on sen arvoinen tai Logan muuten vain haluaa sanoa jollekulle jotain.

Muita tulee kun esiintyvät Roolipeleissä.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum