Foorumi Tienristeys

http://tienristeys.fi/


You are not connected. Please login or register

Hieman säännöstöä.

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Hieman säännöstöä. Empty Hieman säännöstöä. on 9/11/2009, 16:32

Kicchan

Kicchan
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Roolipelaushan ei toimi ilman sääntöjä. Nämä kannattaa siis jokaisen roolaavan lukea, ja jokaisen on näitä sääntöjä noudatettava. Eli:

* Ei autohittailua eli vaikkapa otteluissa ei voi päättää, osuuko poksun liike toisen hoitajan otukseen. Jokainen päättää itse omista hahmoistaan.

* Ei myöskään mitään jumaluutta hipovia ominaisuuksia! Kukaan ei voi siis laittaa niin, että omaan otukseen ei koskaan osuisi mikään liike. Matsit ja roolaus muutenkin kannattaa pitää tasaväkisenä, suurimman osan ajasta. Kukin saa itse päättää, vaikuttavatko hoitolassa olevat tasot poksujen voimakkuuksiin.

(* Otteluista vielä se, etteivät nämä ole niinkään virallisia. Häviäjä ei joudu antamaan puolia rahoistaan voittajalle eli häviämistä ei kannata pelätä.)

* Ei yhden rivin postauksia, ei koskaan eikä ikinä! Ei aina tarvitse mitään hemopitkiä romaaneja laatia, mutta ei silti niitä lyhyitä, nopeita viestejä, joista pelitoveri harvoin saa mitään irti. Roolaustyylinsä saa päättää itse, mutta jotain sisältöä kannattaa aina keksiä.

* Ei tuplapostailua. Jos haluaa viimeisintä viestiään muokata, kannattaa klikata sitä edit-nappulaa omassa viestissään. Aina pitää odottaa, että toveri vastaa peliin, ja jos pelissä on useampi kuin kaksi henkilöä niin kullakin on aina oma vuoronsa eikä näiden yli sovi hyppiä. Pitäkäämme jokainen osallistuja aina pelissä mukana.

* Jos peli tulee sisältämään jotain vakavampaa, kannattaa laittaa K-merkintä heti pelin nimeen, että sitä sisältöä osataan varoa. Jos peliin taas tulee jotain raakaa aivan yllättäen, on K-merkki muokattava otsikkoon jälkeenpäin.

* Kicchania ei kannata ahdistella arvostelujen suhteen. Kyllä se arvioviesti sieltä aina poksahtaa, ennemmin tai myöhemmin. Jatkakaa peliä kaikessa rauhassa niin Kich arvioi siihenastisen pelailun heti ehtiessään.

Siinä kaikki tältä erää. Jos joku tosin huomaa, että näistä säännöistä jotain tärkeää puuttuu, kannattaa siitä huomauttaa tässä töpössä. Lisään huomiot tuohon listaan kyllä. :3

Hauskoja pelihetkiä!

http://tienristeys.fi/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum